• Hoe bestellen?

  Onze producten zijn door heel Europa bekend en verkrijgbaar in de meeste attractieparken en dierentuinen, maar ook diverse winkels hebben een collectie gevormd uit ons assortiment. Al onze producten zijn voorradig en in principe direct leverbaar vanuit ons magazijn. Op die manier heeft u uw bestelling zo spoedig mogelijk in huis.

  Nog niet bekend met onze collectie? Maak een afspraak met één van onze vertegenwoordigers, zij presenteren u graag onze collectie of neem een kijkje op onze website om de catalogus door te nemen. Minimumorder 200 €.

  Een bestelling plaatsen kan door een e-mail te sturen met gewenste producten en hoeveelheden naar international@piasofttoys.com of telefonisch via het nummer 089/85 22 72.

  We nemen zo snel mogelijk contact op met u om een offerte uit te brengen.
  Wij houden altijd de hoeveelheden van de binnenverpakking aan, gelieve hier rekening mee te houden bij het plaatsen van uw bestelling.

  Levering

  Al onze producten zijn in principe direct leverbaar. Wij proberen dan ook om zo spoedig mogelijk uw bestelling te leveren. Vandaag besteld voor 13:00, dan kan u uw goederen de dag erna in huis verwachten.

  Vragen over uw bestelling?

  Heeft u een vraag over uw bestelling of uw levering? Neem dan contact op met ons via international@piasofttoys.com of telefonisch via het nummer 089/85 22 72. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  Prijzen

  Prijswijzigingen voorbehouden, factuurprijs is bindend.