Samenwerken? Ja!

Wie is PIA Soft Toys en wie is PIA International?

De onderneming PIA Soft Toys is opgericht in 1995 in Schijndel te Nederland en is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt. PIA International is actief vanuit Maaseik te België waar ons kantoor, magazijn en de showroom zijn gevestigd. PIA International spitst zich vooral op de internationale markt.

Wij zijn een import- en exportbedrijf in knuffels en andere dier gerelateerde producten. Wij besteden veel tijd en zorg aan al onze producten zodat wij u professionele, originele en goede kwalitatieve producten kunnen aanbieden. Originaliteit en kwaliteit staan bij PIA hoog in het vaandel.

Onze producten zijn te bestellen online en worden bij u geleverd zo bespaart u uw kostbare tijd. Wij proberen vaak te antwoorden binnen de 24u. Wij vragen u daarom uw mailbox goed in de gaten te houden. Nog niet bekend met onze collectie? Vraag voor een afspraak met één van onze vertegenwoordigers via international@piasofttoys.com.

U heeft maar een kleine opslagruimte? Wij bieden de optie om uw bestelling een korte tijd te bewaren tot u plaats heeft. In ons magazijn ligt uw bestelling veilig.

Knuffels voor groothandels

Ook groothandels hebben een collectie gevormd uit ons assortiment. U wilt uw bestaande collectie uitbreiden? PIA Soft Toys is daarvoor de juiste keuze. U kan snel en makkelijk onze producten online kopen via onze webshop of via één van onze vertegenwoordigers.


PIA’s grote assortiment en constante vernieuwing zorgt ervoor dat u bij ons de leukste en hipste knuffels kan kopen met aandacht voor hun natuurlijke uitstraling. Voor knuffels, maar ook voor andere producten in verschillende soorten, vormen, maten en thema’s kan u bij ons terecht.

PIA staat garant voor kwaliteit, al onze producten voldoen aan de laatste wet- en regelgevingen. Onze producten zijn er voor jong en oud, voor elke leeftijd.


Knuffels voor parken

Onze knuffels en producten zijn door heel Europa bekend en verkrijgbaar in de boetieks van de meeste attractieparken en dierentuinen. We besteden veel tijd en zorg aan onze knuffels zodat wij u professionele, originele en kwalitatieve producten kunnen leveren. Bovendien kan u op onze producten een mooie marge nemen.

Onze zeer uitgebreide collectie bestaat uit natuurgetrouwe pluche dieren, stationary, paraplu’s, puzzels en sneeuwbollen. Kortom alles voor uw park.

Knuffels voor ziekenhuizen

Shops in ziekenhuizen hebben een collectie gevormd uit onze producten. Indien het gaat over het bezoek aan een jonge of oude patiënt, een cadeautje voor het kind, een knuffel voor de kersverse ouders,… PIA-producten worden gebruikt om mensen op te vrolijken en een hart onder de riem te steken. Onze producten zijn er voor kinderen en voor volwassenen. PIA heeft het voor u.


Knuffels voor winkels

U heeft een winkel en wilt graag onze producten en knuffels aanbieden aan uw klanten? PIA biedt voor winkeliers een brede collectie aan van verschillende soorten knuffels. Bovendien vindt u veel van onze producten in onze webshop, dit maak het makkelijk voor u om bestellingen te doen.

Bent u toch op zoek naar de laatste nieuwe producten?
Vraag onze catalogus aan via email naar international@piasofttoys.com, of via een afspraak met onze vertegenwoordigers. Voor Nederlandse klanten verwijzen wij naar administratie@piasofttoys.com voor de aanvraag van een catalogus en een afspraak.

Of u nu zoekt naar knuffels, stationary, houten puzzels, paraplu’s, thema gerelateerde producten of nog iets anders, ongetwijfeld zit u bij PIA aan het juiste adres .


PIA heeft een ruim assortiment van bestaande knuffels en producten die u via onze webshop kan terugvinden om acties mee te doen, al is dit zeker niet alles.

Indien u nog andere producten wenst te ontdekken, neem dan contact op met ons via email naar international@piasofttoys.com

Zoon of dochter knuffel verloren?

Wij leveren uitsluitend aan bedrijven. Maar niet getreurd...
Het gebeurt wel vaker dat kinderen hun lievelingsknuffel verliezen. Wij proberen u verder te helpen, via één van onze partners . Gelieve ons hiervoor te mailen naar communication@piasofttoys.com. Wij helpen u graag verder.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

PIA Soft Toys & International streeft er proactief naar om zo milieuvriendelijk en ethisch verantwoord mogelijk te zijn. Onze toewijding aan producten van hoge kwaliteit en de strengste veiligheidseisen hebben ons de reputatie opgeleverd een voorbeeldige collectie te hebben die de industriële normen overtreft. We zijn begonnen met het omzetten van onze productieprocessen in herbruikbare verpakkingen, ftalaatvrije niet-toxische materialen en duurzame hulpbronnen.

We doen al het mogelijk voor uw kinderen om voor hen het best mogelijk speelgoed te maken, en ook voor ze een betere speelwereld te bieden ingevuld met liefde, hoop en vreugde.